Kock/Kockerska

Kock/Kockerska

Arbetsbeskrivning

Vi fortsätter med succén från förra året. En mindre restaurang i fina Skeppsgården med kvälls-servering och behöver någon som lagar god mat. Så vi söker en serviceinriktad kokerska / kock / entusiastisk matlagare för arbete 4–6 dagar/kvällar i veckan.
Du är mellan 18 och 70 med ett intresse av mat. Viss erfarenhet är önskvärd, en positiv attityd är ett måste. Självklart måste du ha en god planeringsförmåga samt vilja ha ordning och reda. VI kan erbjuda övernattning vissa kvällar.
Vi är flexibla och det finns stora möjligheter att sätta egen prägel på vår lilla meny. Temakvällar arbetsrutiner med mera.
Säsong från mitten/slutet maj till sista augusti.
Låter det intressant för dig?
Ansökan till contact@skeppsgardenbb.se
Behöver du vidare information: 0123 773030
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Andersson Mats Söderköping
  • 2 platser
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 24 februari 2023
  • Ansök senast: 31 mars 2023

Postadress

Finnerstalund 1
Söderköping, 61490

Liknande jobb


Kock, à la carte

27 oktober 2024

Kock/Kökschef

Kock/Kökschef

27 oktober 2024

Lunchkock

Lunchkock

23 oktober 2024

Kock till asiatisk restaurangkedja

21 oktober 2024