OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nils Holgerssonskolan är en föräldrakooperativ friskola från FSK - åk 9, samt fritidsverksamhet. Skolan har en kulturprofil vilket innebär att estetiska uttrycksformer ofta används i den dagliga verksamheten.
Krav för tjänsten är att du har en kockutbildning eller motsvarande. Arbetslivserfarenhet är meriterande.
Du har utbildning och kunskaper kring egenkontroll baserat på HACCP.
Du skall vara inspirerande och drivande matkreatör. Förutom att du ska ha avancerade smaklökar så uppskattar vi följande egenskaper: självgående, kreativ, lösningsorienterad, stresstålig, lyhörd, gladlynt och ekonomisk.
Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar.
Du har mycket goda kunskaper i näringslära, specialkoster och köksekonomi.
Du är kreativ, stresstålig, uppmärksam, flexibel, lyhörd samt har god kommunikativ förmåga.
Du tycker om att hitta lösningar i alla dagliga utmaningar och gillar fartfyllda dagar.
Erfarenhet kring menyplanering är meriterande.
Vi söker en kock/kockerska som har stor passion för matlagning och vill göra maten och måltiderna till något extra för skolans elever och personal.
Du kommer att ha helhetsansvar för kök, inklusive budgetram för matkostnader, beställningar, inköp och organisation av produktionen. Det är av största vikt att du kan näringsberäkna måltiderna och har kunskaper kring specialkoster.
Du följer Livsmedelsverkets rekommendationer tillsammans med skolans kostpolicy.
Skolan har ett aktivt matråd med elever och skolsköterska där du med din profession ingår.