Kock/Kokerska

Arbetsbeskrivning

Herrljunga har drygt 9 300 invånare och kommunen ligger centralt i Västra Götaland. Pendlingsmöjligheterna är goda. Med tåg tar det 50 minuter till Göteborg och två och en halv timma till Stockholm.

Näringslivet domineras traditionellt av tillverkningsindustrin.På Svenskt Näringslivs ranking, som ger i bild av företagsklimatet i Sveriges samtliga kommuner, så placerade sig Herrljunga 2012 på 28:e plats.


ARBETSUPPGIFTER
Köket bedriver matlagning främst till äldreomsorg men även till förskola. Köket hanterar både varm- och kyldmatstillagning och innebär till stor del matlagning från grunden. Köket har ett arbetslag där man roterar på alla förekommande arbetsuppgifter. Tjänstgöring var fjärde helg.

KVALIFIKATIONER
Kockutbildning, datorvana, självgående, ansvarsfull och serviceinriktad. Inneha ett genuint intresse för matlagning, känna glädje av att leverera näringsriktig och vällagad mat. Kunskap om specialkost är meriterande.

Kontaktpersoner på detta företaget

Driftledare Roger Karlin
0513-17212
Kommunal Gunnar Flodén
051317443
Arbetsledare Irene Andersson
0513-17217
Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel
0513-17000
Teknisk chef Alfred Lindmark
0513-17204
Kostchef Christer Berg
0513-17218
Samordnare Måltidsservice Irene Andersson
0513-172 17
Teknisk chef Alfred Dubow
0513-17204
Kostsamordnare Irene Andersson
0513-17217
Kostchef Christer Berg
0513-17218

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Herrljunga kommun, Teknisk förvaltning Herrljunga
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Månadslön
  • Deltid. 70% Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vikariat som varar under ordinarie medarbetares föräldraledighet.
  • Publicerat: 15 oktober 2013

Besöksadress

Torget 1 Herrljunga
None

Postadress

Torget 1, Box 201
Herrljunga, 52423

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010