OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vellinge kommun med sina 33800 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi är stolta över några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se
Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje!
Herrestorps rektorsområde ligger i den norra delen av Vellinge kommun och omfattar en F-9 skola med ca 278 elever och en förskola med ca 155 barn. Herrestorpskolan har ett gott renommé och stämningen upplevs som positiv och välkomnande av både elever, personal och besökare.
ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara delaktig i att utifrån våra värdegrundsord mod, omtanke, glädje och trovärdighet arbeta för att ge våra elever vällagad, näringsriktig och hållbar mat? Då önskar vi dig välkommen till oss!
Tillsammans med vårt duktiga köksteam kommer du att ansvara för att baka och laga god mat från grunden åt ca 275 elever på skolan och 150 barn på förskolan. Inom Vellinge kommun ska minst 50% av alla råvaror vara ekologiska och vi tycker att måltidspedagogik är både roligt och viktigt. Vi arbetar med fokusområden och projekt för att hela tiden höja kvaliteten på den service vi levererar.
Bland arbetsuppgifterna ingår även budgetansvar, planering, näringsberäkning och livsmedelshygien. Arbetsuppgifter som fördelas på våra tre kockar och tre köksbiträden. Hos oss är det viktigt att alla får möjlighet att utmanas och växa, då blir det roligt på jobbet!
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av eller intresse för måltidspedagogik, ekologisk och vegetarisk mat samt en passion för barn och mat!
Du arbetar utifrån en positiv förväntan på såväl elever som kollegor och ditt arbetssätt är lösningsfokuserat och flexibelt. Du har kunskap om och intresse för näringsberäkning, livsmedelshygien, ekologiskt, vegetariskt och specialkost. Du är även serviceinriktad, initiativrik och har god förmåga att sammarbeta.
För rätt person finns stora möjligheter att självständigt utveckla verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utbildning inom måltidspedagogik och vegetarisk mat är meriterande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Tove Svensson
040-425020
Karin Johansson
040-425056
Laila Hedlund
040-425021
Rektor Tove Svensson
040-425020
Specialpedagog Gunilla Ranelid
Lärarförbundet Karin Johansson
040-425056
Lärarnas Riksförbund Lars Hemzelius
Förskolechefs-/Rektorsassistent Laila Hedlund
040-425021
Köksmästare Noureddine Harkati
040-425023
Rektor/Platschef Tove Svensson
040-425020