Kock/kokerska

Arbetsbeskrivning

Ref.nr: 8/2009 Inom Vård och omsorg produceras ca 3200 portioner/dag.Vi arbetar med tillagning och servering av mat i våra matsalar till boende och personal.Vi levererar[mat till särskilda boenden, seniorboenden, skolor och förskolor samt sköter[tillagning och packning av utskick till mattjänst.Till samtliga kundkategorier erbjuds anpassad kost utifrån deras behov.Vi gör även inköp av specerier som vi levererar ut till verksamheterna efter beställning.Om befattningen Adolfsbergshemmet kök är ett tillagningskök som enbart lagar mat till äldreomsorg.Vi producerar ca 70 portioner[frukost, 350 portioner[lunch samt 180 portioner[kvällsmat per dag.En stor andel av dessa portioner är specialkost anpassat till den enskildes behov.Största mängden packas i vagnar och skickas till andra enheter.Huvudsakliga arbetsuppgifter - Att beräkna och tillaga alla typer av mat inkl.specialkost på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt.- Delta i kökets kvalitetsarbete.- Ha hand om serveringen med kassa.- Ansvara för beställningar av varor enligt gällande avtal.- Utföra allt arbete i enlighet med miljönämndens godkända egenkontrollprogram.Kompetenskrav - Utbildad kock/kokerska.[ - Erfarenhet från måltidsproduktion i storkök, gärna inom äldreomsorg.Övrigt meriterande -[Erfarenhet av att arbeta med datorn som arbetsredskap.Du bör vara stresstålig och ha lätt för att samarbeta i grupp.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Vi önskar att du lämnar din ansökan via länken nedan.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Örebro kommun
  • 1 plats
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 29 januari 2009
  • Ansök senast: 12 februari 2009

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010