Kock/kokerska

Arbetsbeskrivning

Ref.nr: 24/2009 Inom Vård och omsorg produceras ca 3200 portioner/dag.Vi arbetar med tillagning och servering av mat i våra matsalar till boende och personal.Vi levererar[mat till särskilda boenden, seniorboenden, skolor och förskolor samt sköter[tillagning och packning av utskick till mattjänst.Till samtliga kundkategorier erbjuds anpassad kost utifrån deras behov.Vi gör även inköp av specerier som vi levererar ut till verksamheterna efter beställning.OM BEFATTNINGEN Solgårdens kök är ett tillagningskök som lagar mat till skola och äldreomsorg.Vi lagar per dag[ca 200 portioner[skollunch och 60 portioner till äldreomsorg inklusive mattjänst.En del av dessa portioner är specialkost anpassad till den enskildes behov. HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER - Att beräkna och tillaga alla typer av mat inkl.specialkost på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt.- Delta i kökets kvalitetsarbete.- Ha hand om serveringen med kassa.- Ansvara för beställningar av varor enligt gällande avtal.- Utföra allt arbete i enlighet med miljönämndens godkända egenkontrollprogram.KOMPETENSKRAV - Utbildad kock/kokerska.[ - Erfarenhet från måltidsproduktion i storkök, gärna inom äldreomsorg.ÖVRIGT MERITERANDE -[Erfarenhet av att arbeta med datorn som arbetsredskap.Du bör vara stresstålig och ha lätt för att samarbeta i grupp.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Tillträde 2009-04-01.I befattningen ingår helgtjänstgöring var tredje helg.Vi önskar att du lämnar din ansökan via länken nedan.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Örebro kommun
  • 1 plats
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 13 februari 2009
  • Ansök senast: 27 februari 2009

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010