Kock/Kokerska

Arbetsbeskrivning

Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att nu vara Sveriges Miljöbästa kommun och Årets studentstad.

Torshälla Stads nämnd har inom sitt geografiska område ansvar för förskola, grundskola, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, kostverksamhet, kultur-, fritid- och ungdomsverksamhet samt gatu-, park- och trafikverksamhet. Torshälla har ca 9000 invånare och ca 500 anställda. Hela Eskilstuna kommun och Torshälla stads förvaltning har påbörjat en förflyttning till en modern kunskapsorganisation med fokus på att skapa goda relationer i mötet.

Kommunikation och samarbete är i fokus. I Torshälla har vi påbörjat ett omfattande orts utvecklingsarbete. Med fokus på entreprenörskap, innovation, kreativitet och nytänkande tar vi oss in i framtiden och ser fram emot Torshällas 700 års jubileum.

Kostenheten leds av kost- och enhetschefen som har personal- och produktionsansvar. Kostenheten ansvarar för kosten i, hemvård, grundskola och förskola. Vi har 7 produktionskök och 1 mottagningskök. Inom förskolans 4 produktionskök producerar vi 80 000 måltider och omsätter ca 4 miljoner kronor per år. Måltiderna lagas från grunden med stora krav på råvarukvalitet och miljöfokus. Närmare hälften av alla livsmedelsprodukter som används i matlagningen är ekologiska.

I vårt kök på Gökstenskolan tillagas dagligen ca 1200 portioner. Hit söker vi nu en kock/kokerska!



ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med dina kollegor kommer du att tillaga mat med målsättningen att den ska vara inspirerande, hälsosam och ekologisk. Utöver själva matlagningen kommer du att tillaga specialkost, baka, bereda grönsaker, servera, diska och städa.



KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en kockutbildning eller storköksutbildning på minst 1,5 år samt tidigare erfarenhet av att arbeta i storkök eller på restaurang om minst sex månader. Vi vill också att du har erfarenhet av att tillaga specialkost. Det är starkt meriterande om du har kunskaper i HACCP, egenkontroller samt utbildning i specialkost och livsmedelshygien. Vi kräver att du har grundläggande datakunskaper och goda svenskkunskaper.

Dina personliga egenskaper är viktiga och för att lyckas i rollen krävs att du har goda kommunikativa förmågor och tycker om att arbeta i grupp likväl som ensam. Vi vill också att du tar egna initiativ och att du är trygg i din roll. Givetvis har du också ett brinnande intresse för målgruppen.

Kontaktpersoner på detta företaget

Sofia Kroné Karlsson
016-710 27 52
Susanne Nickel

Therese Kristiansson
016-710 51 38
Namn på facklig företrädare lämnas vid förfrågan

Robert Isaksson
016-710 12 37
Sofia Kroné Karlsson (semester v.28-31, vid fråg

Ing-Britt Hagström
016-710 12 07
Fredrik Wetterling
016-710 26 42
Frågor gällande tjänsterna; kontaktpersoner är a

Jörgen Axelsson
016- 710 21 32

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Eskilstuna kommun Eskilstuna
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Heltid. Tidsbegränsad anställning, upphör: 2013-12-31
  • Publicerat: 12 juli 2013

Besöksadress

63186 Eskilstuna
None

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010