OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Arbetet består i att;
Laga all mat från grunden utan halvfabrikat.
Planera menyer, göra beställningar och inköp.
Ansvara för kökets budget.
Ansvara för kökets städning och egenkontroll.
Arbeta mot Livsmedelsverkets riktlinjer och rekommendationer
Din uppgift blir att förverkliga Göransgårdens målsättning att servera mer ekologisk mat tillagad med basvaror (från grunden) och därtill servera en alternativ rätt i matsalen, Du kommer även att tillaga specialkost.
Vem söker vi?
Du är en person som älskar ditt arbete och har ett stort engagemang. Kunskaper om allergikost är en merit.
Vi ser gärna att Du är utbildad kock/kokerska men det är inget krav, vi vill dock att Du har stort intresse för äkta matlagning, i synnerhet ekologisk mat utan onödiga tillsatser.
Kontaktpersoner på detta företaget
Verksamhetssamordnare Jörgen Gehrke
0707-38 04 10
Verksamhetschef Sören Selin
018-32 64 55
Teamledare Maria Stenström
0707-38 04 25
Åsa Similä
0707-380417
Lisa Dahlgren
0707-380417
ssk bitr vch Susanne Lundin
0738177207
ssk bitr.vch Annika Eklund
070380424