OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifter: Köket serverar lunch och middag sju dagar i veckan, alla dagar under året. Helger och helgdagar serveras även frukost. Varje dag lagas 50-60 portioner till lunch och 30-40 portioner till middag. Dessutom lagas vegetarisk kost och en del specialkost.
Menyerna sätter kökspersonalen själva och råvarorna består av ekologiskt och närodlat först och främst. På Göransgården finns ett växthus som förser oss med en del grönsaker och kryddor och all mat lagas från grunden.
Egenkontrollprogram finns.
Kvalifikationer: Vi söker dig med kockutbildning eller motsvarande som brinner för att laga mat. Du är ansvarsfull, glad och positiv. Körkort (minst B) är en fördel.
Tjänstgöringsgrad: Deltid, schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Dagtid 7-16 och kväll 10-19, samma tider vardagar och helger/helgdagar. Lön enligt kollektivavtal. Provanställning tillämpas.
Ansökan: Sista ansökningsdag 2015-09-30. intervjuer kommer att göras fortlöpande.
Kontaktpersoner: Åsa Similä eller Lisa Dahlgren, telefon: 0707-380417, e-post: koket@goransgarden.se
Skicka ansökan till: e-post: maria.stenstrom@goransgarden.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Verksamhetssamordnare Jörgen Gehrke
0707-38 04 10
Verksamhetschef Sören Selin
018-32 64 55
Teamledare Maria Stenström
0707-38 04 25
Åsa Similä
0707-380417
Lisa Dahlgren
0707-380417
ssk bitr vch Susanne Lundin
0738177207
ssk bitr.vch Annika Eklund
070380424