KOCK/KOKERSKA

Arbetsbeskrivning

Verksamhetsområde Utbildning Arbetsplats och arbetsuppgifter Till vårt kök vid Frejaparkens förskola söker vi dig, som tillsammans med kollega, utgör en central funktion i vår verksamhet. Vi serverar 108 barn frukost, lunch och mellanmål, barnen är fördelade över sex avdelningar och är i åldern 1-5 år. Dina arbetsuppgifter blir att självständigt planera och svara för inköp av livsmedel, detta sker utifrån centrala riktlinjer och avtal. Vidare sköter du planering och tillagning av måltider enligt veckomatsedel, servering, disk och rengöring av kök och diskutrymme, samt beställningar och fakturahantering, som utförs via datorsystem. Kvalifikationer Kock-/kokerskeutbildning krävs för tjänsten. Vanligt inom omsorg och skolverksamhet är tillagning av specialkost, därför är det viktigt för oss att du har kunskap och erfarenhet av detta, men också de riktlinjer som gäller för måltider inom barnomsorg samt livsmedelhygien. Samarbetet med övriga medarbetare på förskolan är en viktig del i arbetet, stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet. Då det råder ojämn könsfördelning inom verksamheten ser vi gärna manliga sökande.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Svedala kommun
  • 1 plats
  • Deltid
  • Publicerat: 30 augusti 2007
  • Ansök senast: 14 september 2007

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010