OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".
Landstinget Kronoberg är det lilla landstinget med de stora möjligheterna. Vi erbjuder hälso- och sjukvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Tillsammans bidrar vi till att nå visionen om ett gott liv i ett livskraftigt län.
ARBETSUPPGIFTER
Består av matlagning till patienter och personal inom verksamheten. Olika behov av specialkost kräver ett brett kunnande inom såväl dietkök som normalkost.
KVALIFIKATIONER
För tjänsten erfordras utbildning på tjänstens nivå samt god erfarenhet från yrket som kock och ett brinnande intresse för mat. Det är till din fördel om du har kunskap inom dietmatlagning. Du ska ha förmåga att ställa upp för medarbetarna inom arbetslaget och hjälpa till att skapa en arbetsmiljö som är till allas bästa både psykosocialt och fysiskt.
I dina personliga egenskaper ingår att du är positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta.
ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-704 704.
Kontaktpersoner på detta företaget
Bitr verksamhetschef Kerstin Björck
0470-58 66 92
HR-specialist Anna Sörensson
0470-58 64 71
Enhetschef kansliavdelningen Anders Pettersson
076-7221701
HR-samordnare Susann Ingvarsson
0470-58 62 05
Upphandlingschef Tomas Nilsson
0470-586351
Verksamhetsutvecklare Gert-Olov Karlsson
0470-586299
Avdelningschef Annika Andersson
0372-58 55 57
Chef för Regionservice Petra Larsson
0470-58 84 99
bitr verksamhetschef Kerstin Björck
0470- 58 66 92
Utbildningsledare Charlotta Sjölin
0470-58 66 94