Kock/Kokerska med arbetsledarfunktion

Arbetsbeskrivning

Blomstergårdens kök lagar dagligen cirka 350 måltider till de boende på sjukhemmet och Ranågården, hemtjänsten m fl samt till lunchgäster i serveringen. I köket arbetar f n 9 personer. Som kock ska du ingå i den dagliga måltidsproduktionen och därtill tillhörande arbetsuppgifter. Som arbetsledare har du ansvar för inköp, matsedel, personal och ekonomi. Kock/kokerskeutbildning eller motsvarande med minst 5 års yrkeserfarenhet samt matlagningvana inkl specialkost. Arbetsledarerfarenhet är meriterande. Körkort önskvärt.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: KROKOMS KOMMUN
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 12 juni 2006
  • Ansök senast: 17 juni 2006

Postadress

Offerdalsvägen 8
Krokom, 83580

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010