Kock/Kokerska med arbetsledarfunktion 85 %

Arbetsbeskrivning

Till Kostenheten. Solbacka kök lagar dagligen ca 75 portioner 4 måltider /dag till de boende på sjukhemmet, hemtjänsten, samt till lunchgäster i serveringen. I köket arbetar fn 5 personer. Som kock/kokerska skall du ingå i den dagliga måltidsproduktionen och därtill tillhörande arbetsuppgifter. Som arbetsledare har du ansvaret för inköp, matsedlar, personal, ekonomi samt att lagar och avtal efterföljs tex egenkontrollen. Helgtjänstgöring ingår. Kock/kokerskeutbildning tex 3- åriga Hotell och restaurangprogrammet, Lernias kockutbildning eller motsvarande och med minst 5 års yrkeserfarenhet med bla matlagningsvana, specialkoster. Arbetsledande erfarenheter samt datavana är meriterande.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: KROKOMS KOMMUN
  • 1 plats
  • Deltid
  • Publicerat: 19 juli 2007
  • Ansök senast: 5 augusti 2007

Postadress

Offerdalsvägen 8
Krokom, 83580

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010