Kock/kokerska, Rudbecksskolans skolrest.

Arbetsbeskrivning

Mångfald, delaktighet och respekt. Det är några av ledorden i Örebro kommuns förskolor och skolor. Med drygt 25 000 barn och unga i våra förskolor och skolor och med mer än 5 000 anställda inom Barn och utbildning är det självklart att våra verksamheter är spännande och intressanta. Hos oss har du chansen att utveckla och att utvecklas - här finns arbetsplatser med många möjligheter Allmänt om tjänsten Kök och restaurang är den enhet inom gymnasieförvaltningen som ansvarar för kostverksamheten. Den består av sju tillagningskök som ger måltidsservice till ca. 6 000 gäster per dag inkl. specialkoster av olika slag. På gymnasieskolorna finns även cafeteriaverksamhet som ryms inom kök- och restaurangenheten. Matsedel upprättas centralt av kostchef med elevers samt personals inflytande. På enheten strävar vi efter en ökad användning av ekologiska livsmedel i tillagningen av kosten I arbetsuppgifterna ingår: Tillagning av skollunch & specialkost Att delta i kvalitetsutveckling Utföra alla i kökets förekommande arbetsuppgifter Delta i livsmedelsanskaffning och fakturahantering Egenkontroll uppföljning livsmedel Datakunskap Kvalifikationskrav: För tjänsten krävs kock/kokerskeutbildning eller motsvarande utbildning / med erfarenhet från måltidsproduktion. Vi söker dig som är utbildad kock / kokerska och eller stor erfarenhet från måltidsproduktion i storkök. Du har givetvis lätt för att samarbeta med människor runt omkring dig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Kunskaper i data är ett krav då vi använder kostdataprogram samt beställningar av livsmedel mm via E-handel.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010