OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
CENTRUM är en av 21 stadsdelsförvaltningar i Göteborg. Förvaltningen styrs av en politisk nämnd. Vårt uppdrag är att ge viss kommunal service till Centrums 53 500 invånare. Vi har drygt 2 000 anställda och vår verksamhet är indelad i tre verksamhetsområden: förskola, skola och bibliotek, individ- och familjeomsorg samt insatser för personer med funktionshinder och äldreomsorg och hemsjukvård Förvaltningens totala budget omsluter drygt en miljard kronor. "Ett bra liv för människan i Centrum!" är vår vision. Vi strävar hela tiden efter att utveckla våra verksamheter. I detta arbete utgår vi från våra brukare och invånare men även från dem som besöker vår stadsdel. Gustaviskolan är en liten skola med ca 90 elever och barn i ålder 5 år till 11 år. Ett av skolans miljömål är att vi värnar om ekologisk och kravmärkt matlagning. ARBETSUPPGIFTER Du ansvarar för planering av matsedel, inköp och tillagning av maten till skolans ca 90 barn/elever. Du kommer att ingå i skolans matråd. KVALIFIKATIONER Du är utbildad kock eller kokerska och har godkänd hygienutbildning och är förtrogen med föreskrifterna kring livsmedelshantering enligt EU-direktiv. Du har erfarenhet och kunskap i tillagning av dietkost. För att trivas i det här jobbet skall du känna yrkesstolthet, ta egna initiativ och samarbeta med övrig personal och elever.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jörgen Hansson
031-365 70 05
Katarina Åkermo
031-365 70 59
Natascha Radosavljevic
031 - 368 57 53
Rickard Ernebäck
031-3657202
Helena de Cloux
031-3672950
Ann-Marie Lagerkvist
031-3657061
Eva -Stina Grönvall
031-701 55 11
Anders Wallin
031-3657102
Birgitta Åkerström
031-3657175
Pernilla Lundgren
031-365 73 48