OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Förskolan Fåret har 3 avdelningar med ca 55 barn. Vi serverar lunch och eftermiddags mellanmål varje dag.
Som kock/kokerska är du med och väcker barnens intresse för smaker och råvaror, skapar matglädje och trivsel. Måltiderna är en viktig del av dagen på förskolan och ditt arbete bidrar till livslånga positiva värderingar kring mat, miljö och hälsa. Förutom att laga god och näringsriktig mat, ansvarar du för menyplanering, beställningar, visst budgetansvar, egenkontroll och städning samt disk. Matsedelplaneringen görs efter Livsmedelsverkets rekommendationer om bra mat i förskolan.
Vi söker dig som har avslutad 3 årig (alt. 2-årig äldre) gymnasieutbildning på Restaurang-och livsmedelsprogrammet. Eftergymnasial utbildning till kock som bedöms som likvärdig. Du bör ha några års erfarenhet av matlagning i restaurang eller storkök och behöver ha kunskaper om näringslära, specialkost och egenkontroll. Har du erfarenhet av att arbeta i förskolekök sedan tidigare ser vi detta som meriterande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Förskolechef Kirsi Alanko Kontarinis
08-756 45 32
0735-16 00 42