OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.
ARBETSUPPGIFTER
Som kock kommer du att arbeta med traditionella arbetsuppgifter som förekommer i storkök, såsom matlagning, planering, inköp, livsmedelshantering, beredning, disk och städning av kök. Tillagning av dietkost och annan specialkost förekommer också.
KVALIFIKATIONER
Grundläggande krav är restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå. Dokumenterad erfarenhet av arbete i storkök är meriterande. Din datorvana är god.
Vi förutsätter att Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på att människan är utvecklingsbar.
Du skall vara mentalt stabil och orka med såväl stressfyllda moment som mer statiska arbetsuppgifter. Vi sätter högt värde på samarbetsförmåga, säkerhetsmedvetenhet och du skall kunna agera professionellt i konfliktsituationer.
Vidare ska du ha en fysisk status som medger regelbunden träning så att du klara av alla arbetsmoment. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet.
B Körkort krävs
Kontaktpersoner på detta företaget
Kriminalvårdsinspektör Karin Eriksson
0522-68 14 01