OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ulricehamn är en expansiv kommun vid sjön Åsunden i hjärtat av Sjuhäradsbygden, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.
Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus.
Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi cirka 23000 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig mycket välkommen!
Kosten är en verksamhet inom intern service. Till kosten hör kommunens samtliga kök som består av 15 tillagningskök, 17 mottagningskök, 3 cafeterior och ett antal mottagningsenheter. Kostens uppgift är att servera måltider till samtliga förskole- och skolelever, samt till biståndsbedömda personer i särskilda boenden, i gruppboenden eller i egen bostad.
ARBETSUPPGIFTER
Alla i ett storkök förekommade uppgifter såsom matlagning, servering, diskning mm. Placering på Vegby skola. Anställning inom kostverksamheten innebär att helgtjänstgöring samt tjänstgöring i andra kök kan förekomma.
KVALIFIKATIONER
Utbildning kock/kokerska. Tjänsten ställer höga krav på flexibilitet och att du är självgående och har lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.
Kontaktpersoner på detta företaget
Birgitta Larsson
0321-59 52 04
Ann-Mari Johansson
0321-59 51 91
Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel
0321-59 50 00
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
0321-59 50 00
Enhetschef kost Ann-Mari Johansson
0321-59 51 91, 0766-43 51 91
Enhetschef kost Eva Strålin
0321-59 51 90, 0766-43 51 90
Verksamhetschef kost Birgitta Larsson
0321-59 52 04, 0766-43 52 04
Processchef intern service Isabelle Wikström
0321-59 51 81, 0766-43 51 81
Enhetschef kost Lina Andersson
0321-59 51 92, 0766-43 51 92
Verksamhetschef kost Anna-Lena Johansson
0321-59 52 04, 0766-43 52 04