OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Scandinavianboule AB erbjuder tjänster knutna till sporten boule.Restaurangkonceptet Boulebar drivs idag på Djurgården och i Vasastan.Vid sidan av det driver vi även Boulebutiken.se och olika event.Kunderna är både företag och privatpersoner och vår försäljning ökar stadigt.Vi planerar för expansion både i Stockholm och i andra orter.Våra ledord är ambition, mänsklighet och glädje.Vi har cirka 20 fast anställda och en omsättning på över 20 miljoner kronor.Vi söker nu kock med erfarenhet av köksekonomi och administration till Prins Bertils Boulehall.Du bör ha minst tre års erfarenhet av liknande arbete.Våra kunder består av medlemmar dagtid och olika typer av gruppbokningar på kvällar och helger.Vi servar med lunch och cafeutbud samt buffeer.Vi har öppet dagtid måndag - fredag samt söndagar och kvällstid måndag - lördag.Ditt ansvar blir att planera menyer, inköp, tillaga maten.Du har kontakter med olika leverantörer och ansvarar även för egenkontroll.Du kommer att arbeta 40 timmar/vecka och vi diskuterar tillsammans ett bra upplägg för dina arbetstider. Vi är ett litet trimmat gäng som arbetar tillsammans.Vi vill att du ska vara positiv och flexibel och beredd på att rycka in där det behövs.Vi servar många människor per dag och det blir många spännande möten. Besök gärna vår webbsajt www.boulebar.se