OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en vaken och kreativ kock/kallskänka med tidigare erfarenhet av att jobba i restaurang/lunchservering, eget ansvar behövs, och hög stressnivå och förmåga att se vad som behövs göras tillsammans med bra tempo vid spisen/ugnen är vad vi behöver.
Maten som vi serverar på Bahnhof är Dagens lunch, ett antal varma rätter och varma smörgåsar.
Förutom detta serveras bakverk, kaffe och smörgåsar.
Vi vill att du kan jobba själv i köket utan problem och att du är intresserad av att jobba dagtid. Viss bakning ingår i arbetet.
Vi är ett motiverat gäng som ska jobba mycket ihop under vintern, och stället har en skön atmosfär.
Vi vill att du ska ha tre års erfarenhet av liknande arbete bakom dig.
Bahnhof är idag ett café som öppnades för tio år sedan i Åres gamla järnvägsstation, där vi har haft matservering och café med mycket hembakat och en skön, avslappnad miljö.
En meny med vällagad mat för skidåkare erbjuds under dagen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Krögare Thomas Christiansson
0647-50620