OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kock/köksbiträde i Funäsfjällen
Inför sommarsäsongen söker vi en kock/köksbiträde som kommer att ansvara för den dagliga driften av vår trädgårdsrestaurang. Här har du chansen att kombinera rolig och utvecklande matlagning med underbar fjällmiljö och avkopplande aktiviteter. Restaurangen har ca 45 sittplatser inomhus, plus ca 60 på solaltanen och har öppet tisdag - lördag för lunch och fika. I restaurangen serveras en fast lunchmeny som du är med att ta fram och som gärna kan varieras under veckorna som vi har öppet. Under sommaren har vi en stark grön profil med våra egna odlingar och ser gärna maträtter som speglar detta. Vi har egna grönsaksland precis intill restaurangen där vi hämtar en del råvaror, främst olika bladgrönt till sallader och olika örter men även andra grönsaker senare på säsongen.
Tjänsten innebär, förutom tillagning av maten även bakning till caféet, ansvar för varubeställningar, menyplanering, budgetuppföljning och inventering. Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap om kökets alla delar och har initiativförmågan att se och ta tag i det som behöver göras. Arbetslivserfarenhet är meriterande men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi sätter stort värde vid en positiv attityd och viljan att utveckla restaurangen.
Som säsongsanställd medarbetare hos oss ordnar vi vid behov boende till de som önskar. Vårt personalboende är beläget på 300 meter från restaurangen och består av en egen liten lägenhet med dusch och pentry, samt ett gemensamt uppehållsrum med kök, tvättstuga och tvhörna beläget i ett hus precis intill.
Då Kappruet har långt till kollektivtrafik är körkort och egen bil nödvändigt.
Tjänsten sträcker sig från den 29 juni till den 15 augusti och du blir anställd enligt HRF:s kollektivavtal.
Vi ser fram emot din ansökan!