OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nyckelknippan Förskole AB har barn från 1-16 år i vår verksamhet med runt 300 elever/barn, vi finns i Södertälje. Företaget startade 1994 och drivs fortfarande i familjen
Du som vill jobba på Nyckelknippan ska alltid ha elevernas/barnens bästa för ögonen och måste därför ha ett genuint engagemang i vår skola/förskola. Ett vänligt och professionellt bemötande av elever, föräldrar och personal är därför av största vikt.
Som köksansvarig planerar och producerar du skolmåltiderna självständigt i vårt nybyggda kök.
Viktiga arbetsuppgifter är också att sköta egenkontroll, uppdatera dig och medarbetarna på nya rutiner och riktlinjer, förbättra matsalsmiljön för eleverna, samarbeta med skolledning, elevråd och föräldrar och mycket annat.
Du ska ha kockutbildning och bra referenser från arbete som ansvarig inom kök. Kunskap och erfarenhet av såväl kostplanering, matlagning, näringsbedömning, egenkontroll, regler och riktlinjer och specialkost är nödvändiga för uppdraget.
Att ha kontakt med både skolledning, personalgrupp, elever, föräldrar, kostenhet, miljö-hälsa och andra intressenter, kräver att du är en god kommunikatör som uttrycker dig väl i både tal och skrift. Datorvana för både mejl och beställningar är ett krav.
Vi vill laga så mycket mat som möjligt från grunden, därför måste du vara genuint intresserad av att laga bra mat till rimligt pris. Stor kunskap och erfarenhet av planering av matsedlar för skolbarn krävs.
Löneform: Månadslön.
Anställningsform: Tillsvidare.
Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs.
Varaktighet: Tillsvidare.
Arbetstid: Dagtid.
Vi undanber oss säljare från annonssajter, då vi alltid har många sökande på våra tjänster
Utbildning
Gymnasial kockutbildning eller motsvarande
Erfarenhet
Minst två års erfarenhet av arbetsledande position med resultatansvar
Minst 5 års erfarenhet av arbete som kock
Minst 5 års erfarenhet av egenkontroll
Kunskaper och Färdigheter
Förmåga att arbeta självständigt
Goda kunskaper i gastronomi, näringslära, köksekonomi, svinn och miljöarbete inom kök
Förmåga att planera och organisera arbetet strukturerat och effektivt
Analytisk förmåga
Förmåga att fatta snabba och genomtänkta beslut
Förmåga att planera och organisera arbetet strukturerat och effektivt
Förmåga att skapa och bibehålla goda relationer
Språkkunskaper
Mycket god svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper
Strukturerad
Noggrann
Stresstålig
Serviceminded
Ansvarstagande
Flexibel
Ledaregenskaper
Resultat- och kvalitetsfokuserad
Kontaktpersoner på detta företaget
VD Andreas Sjöberg
0733-352352
VD Britt Sjöberg
08-55012879
Rektor Jane Westerberg
0855061510