OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
KFUM Sparrevikens lägergård är en ideell barn och ungdomsgård, vi har lägerskolor, sommarläger och diverse uthyrningar på gården. Vi har 120 sängplatser, ett samlingshus med matsal, kök och samlingsrum. Vi driver sommarläger med segling, friluftsliv och gemenskap som huvudsyfte - det är därför vi finns!
Vi har funnits sedan 1942 och de flesta av våra byggnader är gamla och i behov av underhåll. Våra aktiviteter drivs av ideella ledare och under säsongen besöker runt 1200 barn och ungdomar vår gård.
Vi erbjuder allt från helpension med instruktörledda aktiviteter, uthyrning av bastu, kajaker, segelbåtar mm.
Vi har 43 hektar mark att leka, spela, hajka och ha lägerbål vid. Vi har båtbrygga, badbrygga, stränder och hoppklippa.
OBS Det går inga bussar ut till oss, du måste alltså ha egen bil eller cykla från Ljungskile. Sparrevikens lägergård ligger 5 km ifrån Ljungskile centrum. Du är ansvarsfull och full av energi, du ser vad som behövs göras i köket.
Du är van att laga mat till många, och är van att arbeta ensam. Arbetet i vårt kök kan vara stressigt och du måste kunna ha många bollar i luften.
Förbereda lunch, samtidigt som du serverar förmiddagsfika och samtidigt planerar middagen.
Du är punktlig och pålitlig, du har ett arbete som är inom sina ramar ganska fritt, men det kräver att du är engagerad, och aldrig stannar till.
Du har ett eget driv och kan lätt prioritera det som är viktigast för stunden.
Du är noggrann, renlig och kunnig inom ditt område, samtidigt som du är nyfiken på nyheter och är inte rädd för att föreslå förändringar och förbättringar i matsal och kök.
Du är ärlig, öppen och en lättsam person. Du tycker om att ha barn och unga omkring dej.
Vi ser gärna att du har körkort och egen bil, då det inte går några bussar ut till Sparreviken.
Som Kock eller restaurangbiträde på Sparreviken driver du tillsammans med vår chefskock ett storkök för barn och ungdomar. På vår gård serverar vi barnvänlig, nyttig och välsmakande husmanskost. Här ska alltid finnas grönsaker och vi ser gärna att du har kunskap om vegan och vegetariska rätter. Då vi bakar allt vårt bröd själva, bör du även kunna denna ädla kost.
Som mest har vi ca 150 matgäster.
Dina arbetsuppgifter är allt arbete som förekommer i ett storhushållskök. Stor vikt läggs vid erfarenhet av storkök samt stor kunnande av livsmedelshygien.
Du är vår chefskocks högra hand och finns tillgänglig för planering, beställning, tillredning, städning mm
Vi har öppet från april till oktober och högsäsongen är sommarmånaderna; Juni, Juli och Augusti.
Ni arbetar utefter ett schema med både kvällar och helger. Ensamarbete förekommer.