Kock/semestervikariat

Arbetsbeskrivning

Sommarvikarier: Kock och kallskänka/köksbiträde

Kostavdelningen lagar lunch och middag till sjukhemmets 150 patienter, samt lunch till personalmatsalen, inga utskick förekommer. Maten är "hemlagad" och patienterna kan välja mellan tre rätter vid varje måltid. Köket bedriver även caféverksamhet.

Kock
Kvalifikationer: Kockutbildning med några års erfarenhet, helst från storhushåll.

Kallskänka/Köksbiträde
Kvalifikationer: Restaurangutbildning gärna från kallkök.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Stockholms Sjukhem
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 17 mars 2006
  • Ansök senast: 15 april 2006

Besöksadress

Mariebergsgatan 22
None

Postadress

None
STOCKHOLM, 11219

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010