Kock/Sous chef

Arbetsbeskrivning

Kock/ sous chef tillsvidare anställning.

Vi söker en självgående kock/ souschef som kan avlasta vår köksmästare och se till att kvalitén på maten håller en jämn och hög nivå. Vi söker dig som är kreativ och har öga för fina uppläggningar och är noggrann dels med maten men även med hygien och städning. Vi vill anställa en person som har lätt att samarbeta med andra i köket och de övriga på hotellet/ restaurangen. Vi erbjuder ett arbete med varierande uppgifter där största fokusen ligger på kvällsservice och helgarbete. Vi startade upp vår restaurang Gustawas kök och bar i maj månad med ett ny och spännande koncept som mottagits väl av både turister och Västerviksbor, vi ser nu att efterfrågan ökar mera för varje dag på att besöka oss. Därför skulle vi behöva anställa rätt person omgående. Vi önskar att man behärskar svenska eller engelska på ett tillfredställande sätt för att kunna göra sig kommunicera.

På Stadshotellet är vi ca 28 personer anställda året om men vi har många fler stjärnor som jobbar på timmar. Vi har självklart kollektivavtal. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare som attraherar de bästa talangerna i vår bransch. Som ett led i det har vi tagit fram en filosofi tillsammans med all personal.

Sammanfattning

Postadress

Storgatan 3
VÄSTERVIK, 59330

Liknande jobb


Ansvarig Lunchkock

Ansvarig Lunchkock

25 november 2024

19 november 2024

Chefskock

16 november 2024