Kock/souschef

Kock/souschef

Arbetsbeskrivning

The Public är ett restaurangkoncept som är beläget i Sundbyberg (signalfabriken).
Vi brinner för utsökt mat och dryck, fantastiska miljöer, förstklassig service.
Din arbetsuppgift är att tillsammans med vårt köks team av kockar säkerställa att våra gäster får en oförglömlig kväll.
Som person skall du ha ett brinnande intresse för mat och människor, vara initiativtagande kunna arbeta under högt tempo och vara en naturlig teamplayer.
Förutom att vi söker dessa härliga egenskaper ser vi att du har erfarenhet och kompetens inom följande.
* Köksutbildning erfarenhet inom branschen
* Insikt i de ekonomiska aspekterna inom köksverksamhet

Sammanfattning

Postadress

Esplanaden 10
SUNDBYBERG, 17267

Liknande jobb


7 januari 2025

sushi chef

28 december 2024

23 december 2024

Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024