OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en glad, erfaren, stresstålig kock som har god samarbetsförmåga. Ska kunna laga husmanskost och à la carte.
Passion för mat är viktigt då vi även söker en styckare/charkuterist till vår egen köttbutik, där vi styckar vårt eget kött. Här producerar vi även våra egna korvar, pålägg, leverpastej osv. Här har du som kock chansen att stycka ner din detalj från en hel oxe och sedan kunna tillaga köttbiten till en gäst. Du måste brinna för matens konst, vara nyfiken, villig att ta till sig/lära sig vårt sett att ta fram våra charkprodukter. Kanske kan även du bidra till några nya produkter.
Har man arbetat som kock och vass på kniven och inte har så mycket erfarenhet av att stycka är det något vi kan lära ut på plats. Det viktigaste är att man VILL och är engagerad i sitt arbete.
Vi behöver en kock omgående pga av sjukskrivning i minst 5 veckor. Därefter blir det mer tid i vår köttbutik.
Tanken är att man både ska jobba i köttbutiken och i vår restaurang som kock. Hur upplägget ska vara diskuterar vi individuellt.
Om du är intresserad av att söka tjänsten så maila ditt cv och ett personligt brev.
Varmt välkommen in med din ansökan