OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.
Hotell Liseberg Heden ligger i centrala Göteborg nära Svenska Mässan, Avenyn och Liseberg.
Det fyrstjärniga hotellet är byggt kring tre vackra innergårdar med 179 rum fördelade på två våningar. Här erbjuds ljusa och praktiskt inredda rum, flexibla konferensmöjligheter och enklare matservering i vår lobbybar.
Arbetsuppgifter
I rollen som kök- & frukostchef på Hotell Liseberg Heden har du det övergripande ansvaret för restaurangens operativa verksamhet. Du ansvarar för medarbetar- och gästupplevelsen inom alla dina verksamhetsområden, vilka i dagsläget innefattar såväl kök som frukost och konferensmåltider. Din avdelning har idag fem tillsvidareanställda medarbetare, samt ett antal extraanställda. Avdelningen kommer dock att behöva växa, då du som första uppdrag kommer att få utveckla och sjösätta ett nytt lobbybarskoncept. Utöver detta har du budget- och arbetsmiljöansvar, och är den som sätter restaurangens kvalitets- och hållbarhetsmål.
Du skapar förutsättningar för att bygga ett starkt, professionellt och serviceinriktat team som kan möta gästens behov och önskemål, och arbetar målinriktat för att din verksamhet ska bidra till hotellets övergripande mål – nöjda och återkommande gäster! Till din hjälp har du en arbetsledare som ansvarar för frukosten, och du har även ett nära samarbete med hotellets övriga avdelningschefer samt General Manager.
Matlagning är en naturlig del av din arbetsdag och du är en närvarande och delaktig chef med blick för utvecklings- och förbättringspotential. Du är kreativ, omtänksam och lösningsorienterad och verkar för ett gott samarbete med övriga operativa avdelningar i verksamheten. Du ingår i hotellets ledningsgrupp och rapporterar till hotellets General Manager.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har lång erfarenhet från restaurangbranschen, med fokus på kök. Som grundkompetens har du relevant utbildning, vana av daglig ekonomisk uppföljning och arbete i Office-paketet.
Du är en duktig ledare som står stabilt på egna ben, är inspirerande, driven och strukturerad och du motiveras av att skapa lagkänsla och arbetsglädje bland dina medarbetare. Du är prestigelös och van vid att både prioritera och delegera arbetsuppgifter, är duktig på att skapa struktur och planerar din verksamhet effektivt. Du har helhetsperspektiv, kan tänka strategiskt och ser nyttan av samarbete mellan olika avdelningar.
Självklart verkar du aktivt i din chefsroll för att Liseberg ska bli en av Sveriges bästa arbetsplatser!
Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde så snart som möjligt. Arbetstiden är främst förlagd till dagtid, men då verksamhet pågår alla dagar i veckan såväl dagtid som kvällstid innebär detta att viss arbetstid ska anpassas därefter.
Har du frågor, är du välkommen att kontakta General Manager Jenny Claesson på telefon 0708-301314. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Urvalsprocess och intervjuer sker löpande och vi behöver din ansökan senast den 16 januari 2022.