Kokerska/Kock

Kokerska/Kock

Arbetsbeskrivning

Vi startar en mindre restaurang med kvälls-servering och behöver någon som lagar god mat. Så vi söker en serviceinriktad kokerska / kock / entusiastisk matlagare för arbete 5–6 dagar/kvällar i veckan.
Du är mellan 18 och 70 med ett intresse av mat. Viss erfarenhet är önskvärd, en positiv attityd är ett måste. Självklart måste du ha en god planeringsförmåga samt vilja ha ordning och reda. VI kan erbjuda övernattning (1r.o.k).
Vi planerar en mindre meny och då vi nu nystartar så finns stora möjligheter att sätta egen prägel på meny, arbetsrutiner med mera.
Säsong från mitten/slutet maj till sista augusti.

Låter det intressant för dig?
Ansökan till contact@skeppsgardenbb.se
Behöver du vidare information: 0123 773030

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Andersson Mats Söderköping
  • 1 plats
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 4 juni 2022
  • Ansök senast: 15 juni 2022

Postadress

Finnerstalund 1
Söderköping, 61490

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024