Kökmästare

Arbetsbeskrivning

Brasserie godot ägs och drivs av Staffan Svederman och Mattias Rosenbaum sedan starten av restaurangen 2001. Både Staffan och Mattias arbetar aktivt i matsalen och vi båda är utbildade sommelier. Vi har tidigare ägt och drivit Paus Bar och kök samt restaurang Carl Michael på djurgården.
Nu söker vi efter en ny kösmästare till Godot.
Godot är en väl innarbetat restaurang och vi har blivit belönta med bla DN:s Gulddrake i mellanklass år 2011. Vi är ett bra gäng och vi har alltid varit bortskämda med att ha kvar våran personal under många år.
Vi förväntar oss att du är ansvarsfull och tar din roll och ditt arbete på största allvar. Det är väldigt viktigt att du trivs och att du tycker att det är riktigt roligt att gå till jobbet. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med fina personalförmåner och chans att utvecklas. Som arbetsgivare är Godot mån om dina rättigheter och ditt välmående. Vi erbjuder en schysst arbetsplats där vi absolut inte tolererar sexism, rasism, eller andra trångsynta tankar. Vi accepterar inte att man behandlar någon illa och vi diskriminerar inte av någon anledning. Vi behandlar varandra med respekt, tålamod och förståelse, förespråkar god etik och god arbetsmiljö. Vi tror på en hållbar utveckling, och är medvetna om att vi hela tiden behöver förbättras och se till att vi ligger rätt i tiden.
Dina arbetsuppgifter
Kokschef:
• är trygg & erfaren, leder genom exempel och stöttar kolleger där det behövs.
• är service- & produktfokuserad
• kan sätta gränser och riktlinjer
• är bra på att ta emot och ge feedback
• utvecklar produkten och ser själv fram emot att utvecklas
• är skicklig på att kommunicera
• är noggrann & har känsla för detalj
• givetvis mycket intresserad av mat & dryck
• har god gastronomisk kunskap
• är en initiativtagare
• är mån om att alla tänker i ett “vi-perspektiv”
Dina dagar består bland annat av att:
• säkerställa jämn och hög nivå av mat och logestik
• se över personalbehovet och utveckla kollegerna i köket
• finnas på plats under service
• planera och strukturera arbetet i köket
• hålla koll på råvaruinköp efter behov
• uppdatera menyer
• kvalitetssäkra all produktion i köket
• säkerställa att budgeterade intäkter och kostnader följs
• se till att vi har rätt system och verktyg för att vara framgångsrika och ligga rätt i tiden
• vidareutveckla och bibehålla köketspersonal
Hör av dig till oss via mail med din ansökan info@godot.se

Sammanfattning

  • Arbetsplats: BRASSERIE GODOT STOCKHOLM
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 26 augusti 2022
  • Ansök senast: 25 september 2022

Postadress

GREV TUREGATAN 36
STOCKHOLM, 11438

Liknande jobb


Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

Avdelningschef till brickdukningen i Växjö

22 november 2024

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

20 november 2024

Kökschef

Kökschef

19 november 2024