OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Köksmästaren ansvarar för nationens inköp av livsmedel och förbrukningsmaterial samt nationens egenkontrollprogram. Köksmästaren bistår även tredje kurator som arbetsledare för klubbverket.
Det åligger Köksmästaren att ansvara för prissättning av maträtter i klubbverksamheterna, upprätthålla kontakt med försäljare och agenter, verkställa beställningar av livsmedel samt förbrukningsmaterial, ansvara för lagerhållning av livsmedel och förbrukningsvaror, att aldrig lämna varor och andra värdeföremål utan tillsyn eller i olåst förråd.
Köksmästaren ansvarar även för redovisning av försäljning av livsmedel, att månadsvis inventera och stämma av livsmedelslagret med andre kurator samt att löpande redovisa bruttomarginaler till styrelsen. Det åligger köksmästaren att förbereda och tillaga maten till nationens pub samt att ansvara för skötsel av köket och därtill hörande lokaler.
Det åligger köksmästaren att ansvara för nationens egenkontrollprogram, att ansvara för att hygienen i köket samt övriga hygienområden uppfyller samtliga föreskrifter, att regelbundet gå igenom och rensa ut varor som riskerar att förfaras i kylar, frysar, skafferier och andra förvaringsutrymmen för livsmedel samt att varje arbetsdag kontrollera städningen i köket.
Det åligger köksmästaren att närvara vid landskap, styrelse-och valberedningssammanträden, att varje vecka sammanträffa med de heltidsanställda, att vid landskap och styrelsesammanträde lämna meddelande om viktigare tilldragelser inom det egna verksamhetsområdet.
Det åligger köksmästaren att handlägga och föredra ärenden inom eget verksamhetsområde inför landskap, styrelseoch övriga nämnder samt att tillse att beslut fattade av landskapet, styrelsen och övriga nämnder, rörande eget verksamhetsområde, genomförs.
Det åligger köksmästareattunder ordnade former förvara korrespondens och andra verksamhetshandlingar som rör köksmästareoch vid behov arkivera dessa. Elektronisk post av betydelse skall skrivas ut på papper för arkivering.
Det åligger köksmästare att tillsammans med förste kurator representera nationen närhelst det gagnar densamma, i synnerhet vid arrangemang av Kuratorskonventet. Det åligger köksmästareatt bära sitt insignium vid nationens gasquer, middagar och andra högtidliga tillfällen. Köksmästarerepresenterar nationen i Klubbmästarkonventet.
Det åligger köksmästare att under sin ämbetsperiod föra en erfarenhetsliggare, att introducera sin efterträdare i dennes åligganden, rättigheter och skyldigheter, tillse att efterträdaren anser sig introducerad i ämbetet, att inte i högre grad än nödvändigt binda upp sin efterträdare genom egna beslut, att avsluta all verksamhet rörande egen administration och förvaltning, som inte med nödvändighet måste överlämnas till efterträdaren för vidare handläggning, att grundligt städa nationens kök innan efterträdaren tillträder, att efter sin avgång sammanställa en verksamhetsberättelse.