OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Njut av mat och dryck till vågornas skvalpande och se stadens puls samtidigt
Hamnkrogen på Hamntorget i Helsingborg startade 1994 som sommarservering mellan april och september.
Affärsidén då som nu, var bra läge, billiga priser och hög kvalité på mat och dryck.
Efter 9 år som sommarservering byggdes den under höst och vintern 2002 om till åretruntrestaurang.
Affärsidén är den samma som tidigare med fokus på att ha öppet varje dag.
Här kan Ni numera avnjuta dagens lunch, en kopp kaffe på eftermiddagen, testa ett av after workerbjudandena, representera med företaget från kvällsmenyn eller helt enkelt njuta av en god drink i utebaren framåt natten.
Vi söker en kreativ kökschef med bra attityd och energi som vill leda vårt köksgäng.
Du ska kunna arbeta självständigt och kunna ta egna initiativ.
Är du vår nya köks chef?
Då är du en positiv och engagerad lagspelare som med ditt genuina matintresse vill leverera smakupplevelser i världsklass. Du kan arbeta i ett högt tempo där du prioriterar och ser lösningar. Du är kreativ i ditt sätt att laga mat och levererar härliga smaker i enlighet med vårt koncept. Vi är ett litet team på Hamnkrogen med 4 personer i köket, det är därför viktigt att du kan vara självgående i ditt arbete men lika viktigt är att du är en god lagspelare.
Vad är din roll?
Du är Chefen/ledaren i teamet i köket, som har ett nära sammarbete med restaurangen och även delta i service/servering. Du skall ha erfarenhet av att utbilda och ta nyblivna kockar under dina vingar. Er prestation är otroligt viktig för Hamnkrogen då ni påverkar gästens matupplevelse samt vistelse.
Du skall ha relevant utbildning samt kunskap i svensk husmanskost.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jonas Johansson
042-128755