Köks- och restaurangchef, Kurorten Mösseberg

Arbetsbeskrivning

Sedan 1867 har vi varit kurort - en plats för hälsa, liv och välbefinnande.Det är vi stolta över.Idag förvaltar vi kurortstanken genom vattnet du möter på olika sätt i miljön, i kurbaden och genom vårt sätt att se på hälsa och matlagning. Nu söker vi en köks- och restaurangchef.Tjänsten är tillsvidare, 100%.KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som är utbildad inom restaurang, har god organisationsförmåga och minst tio års erfarenhet varav två års chefserfarenhet.Vi ser gärna manliga sökande.Det är meriterande om Du tidigare har arbetat på hotell, slott, herrgård eller konferensanläggning.

Kontaktpersoner på detta företaget

Carina Henriksson, enhetschef
0522-42 09 39
Pia Säkki, enhetschef
0522-42 09 38
Inger Larsson, enhetschef
0302-800990
Anna-Maria Norberg, tf. enhetschef
031-50 27 73
Maria Ericson, enhetschef
0706-78 36 30
Minna Tassemeier, leg. sjuksköterska
031-50 27 62
Christine Alf, enhetschef
0732-75 22 32
Anna-Carin Back, enhetschef hemtjänst
0765-33 04 50
Magdalena Flygare, föreståndare
031-50 27 20
Louise Bryngnäs, föreståndare
031-50 27 24

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Bräcke Diakoni
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 15 april 2008
  • Ansök senast: 1 maj 2008

Besöksadress

Bräcke Västergårds väg 5
None

Postadress

Box 21062
GÖTEBORG, 41804

Liknande jobb


Kock till fristående förskola i föräldrakooperativ

Kock till fristående förskola i föräldrakooperativ

18 december 2024

Köks- och konferensansvarig

Köks- och konferensansvarig

1 november 2024

Köksmästare

10 oktober 2024

Handledare café

Handledare café

2 september 2024