OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
ICA Kvantum Kungsbacka är en butik som ständigt strävar efter att ligga i framkant. Vi älskar mat och det visar sig med en gång när du kommer in i butiken
Här finns Sveriges bästa frukt- och gröntavdelning, delikatessavdelning med enormt utbud av ostar, skinkor och korvar, manuell köttdisk som är öppen alla dagar i veckan och ett eget kök där vi varje dag lagar lunch, grillar kyckling och tillagar allt annat gott du kan tänka dig. Vi liknar gärna vår butik med en inspirerande saluhall.
Vi arbetar varje dag med att försöka hitta nya koncept och nya lösningar för att förstärka våra kunders matupplevelse när de besöker oss i butiken. Butiken är belägen i köpcentrumet Kungsmässan två mil söder om Göteborg och har funnits här sedan 1987.
Vi söker en ny ansvarig till vårt köksteam på ICA Kvantum, Kungsmässan. Vi är en framgångsrik matbutik som även har ett framgångsrikt butikskök som säljer dagens lunch, husmanskost, smörgåsar, sallader, catering och festmenyer till våra kunder. Vi säljer för närvarande cirka 300 luncher/dag, både varma och kalla. Vi jobbar hela tiden med att utveckla vårt sortiment och att inspirera våra kunder med nya smaker.
Nu behöver vi förstärka vårt team med en duktig, erfaren eldsjäl. Du som söker älskar att ha mycket att göra och är van med att arbeta med många krävande projekt samtidigt. Du har erfarenhet av att jobba både med varmt och kallt kök, är kreativ, inspirerande och påhittig och ser möjligheter i allt. Ordning och reda är oerhört viktigt för dig.
Erfarenhet av kalkylering och budgetarbete är meriterande. Tidigare HACCP-baserat egenkontrollarbete är ett krav. Liknande arbete i butikskök är oerhört meriterande då arbetet innehåller en hel del administrativt arbete så som hantering av receptur och beställningar.
Arbetet ger utrymme för stor kreativ frihet då vi hela tiden arbetar med att utveckla vårt sortiment och har varje dag hela butikens sortiment att tillgå. Endast din fantasi sätter stopp för kreativiteten.
Du har minst 5 års yrkesvana och mat är din stora passion. Du har tidigare arbetat som ansvarig och känns dig trygg i att leda och fördela arbetet i köket. Att utveckla verksamheter och personal är något som driver dig-
Som person är du stark, ansvarsfull, ödmjuk, prestigelös, kreativ och med mycket positiv energi. Du är en god lagspelare som tycker teamets/butikens framgång är viktigast.