OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om företaget: Scandinavian Boule AB erbjuder tjänster knutna till sporten boule. Restaurangkonceptet Boulebar drivs idag på Djurgården, Kungsholmen och i Vasastan. Vid sidan av det driver vi även Boulebutiken.se och olika event. Kunderna är både företag och privatpersoner och vår försäljning ökar stadigt. Vi planerar för expansion både i Stockholm och i andra orter. Våra ledord är ambition, mod, mänsklighet och glädje. Vi har ca 20 fast anställda och en omsättning på över 25 miljoner kronor. Om Boulebar Surbrunn: Vi har funnits i lite drygt 3 år och växer fortfarande så det knakar med både nya gäster och nya produkter. Vi är 10 heltidsanställda och lika många extra som serverar, lagar mat, diskar, står i baren eller lär gästerna spela boule. Om dig: Vi tror att du har arbetat som köksansvarig i mer än tio år, har stor erfarenhet av att leda personal samt är mycket kunnig i köksekonomi. Tjänsten kan vidareutvecklas till centralt köksansvarig där du ansvarar över alla våra kök och är med och startar upp nya ställen samt utvecklar dom befintliga.