OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
ISS Catering levererar skräddarsydda servicelösningar inom måltidsindustrin. Vi söker nu köksansvarig till vår verkamhet i Stockholm som kan leda och utveckla verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten består till störst delen att delta i den dagliga produktionen och producera goda och näringsriktiga måltider. Du leder och fördelar arbetet i köket och ansvarar för att det utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom budget. I ditt ansvar ingår även operativ arbetsledning, ekonomisk redovisning, portionsredovisning, beställningar samt kund och kvalitetsansvar för verksamheten. Du ansvarar för att verksamheten leds och styrs i nära samarbete med kunden och personal och i överensstämmelse med lagar, avtal och ISS policy, så att kundens förväntningar om kvalitet uppfylls. Du rapporterar till restaurangchef. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat. Du är utbildad kock och har 3 års branscherfarenhet inom skola eller storkök och tidigare erfarenhet av arbetsledning. Du är mål- och resultatinriktad och har ett helhetsperspektiv. Du har goda IT-kunskaper, besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift. Som person är du öppen, lyhörd och tydlig, självgående och ansvarstagande. God samarbetsförmåga och ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet.