Köksansvarig, Clarion Hotel Plaza

Arbetsbeskrivning

Clarion Hotel Plaza i Karlstad står inför en omfattande renovering och utveckling med målsättningen att bli Karlstads attraktivaste levande mötesplats. Vi söker nu en köksansvarig som vill vara med att driva denna process tillsammans med ett fantstiskt gäng. Vi tror att du idag är en hungrig, driven och kompetent köksprofil i Karlstad med ett kreativt register. Vi vet också att du är passionerad, modig och entuasimerande i ditt ledarskap. Du drivs och utvecklas av högt uppsatta mål, ser möjligheter och vågar vara innovativ och nytänkande i en prestigelös vardag på hotellet. Du uttrycker energi genom ett tydligt och dynamiskt kroppsspråk och en positiv utstrålning. Mod tillkännages genom ägandet av problem och en "våga fråga" attityd. Slutligen ser vi att du är nyfiken och engagerad i allt och alla du möter, vilket summerar begeistring. Köksansvarig (KA) rapproterar till Operating Manager (OP) Tjänsten innefattar ansvar för: . Arbetsledning för kökspersonal I tjänsten ingår: . I samarbete med OP framställa högsta möjliga mat kvalitet inom fastlagda lönsamhetsmål för Bar, a la carte restaurang, konferenslunch, konferensfika och roomservice. . I samarbete med OP framställa utveckla nya menyer inom ramarna för fastlagda lönsamhetsmål. . Daglig arbetsledning av kökspersonal. . Ansvar för att städning och renlighet är a och o i köket . Aktivt driva egenkontrollsarbetet av köket på Clarion Hotel Plaza . Att inventering görs vid varje månadsskifte. . Beställa och kontrollera samtliga matvaror för avdelningen. . Ansvarar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner. . Samarbeta med restaurangpersonal, receptionister för bästa service till gäster. . Kommunicera med gäster för att ständigt försöka att förbättra. . Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar. . Rapporterar eventuella fel och brister som uppstår på avdelningen till OP . Ansvar för att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner. . Personalansvar vilket innebär säkerställande av schemaläggning, utbildning & vidareutveckling av personal, utvecklingssamtal och löneredovisning. . Säkerställa användandet av tidrapporteringssystem dagligen. . Ansvarar för att all personal är väl insatta i de rutiner som finns i köket på Clarion Hotel Plaza . Att företagets samtliga policies och rutiner efterlevs och följs av all personal. . Innefattar Duty (jour) tjänstgöring enligt schema. . Implementering och bibehålla kvaliteten inom Attitude at Clarion programmet. . Att hela avdelningen aktivt använder hotellets kvalitetssystemet, C2. Tjänsten som köksansvarig på Clarion Hotel Plaza innebär till största del arbete i driften, administrativ tid är begränsad och beräknas kunna genomföras under lugnare perioder i driften. Arbetstider varierar beroende på beläggning och säsong, både kvällsarbete och helgarbete förekommer. Alla ansökningar ska sändas in elektroniskt via nedanstående länk (ej via e-mail) och vi kommer att kalla till intervju löpande under processen. Läs mer om hotellet på www.clarionplaza.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Anna Gemrud Mörner
+46 54149698
Daniel Högfeldt
+46 54100200, +46 705116071
David Carlander
+46 54100200

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Plaza
  • 1 plats
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 14 augusti 2009
  • Ansök senast: 10 september 2009

Postadress

V Torggatan 2
Karlstad, 65225

Liknande jobb


19 november 2024

Chefskock

16 november 2024

14 november 2024