OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Heby kommun är en växande och framtidsfokuserad landsbygdskommun där ledordet är hållbarhet. Vi erbjuder utvecklande arbetsplatser med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb. Som medarbetare hos oss blir du sedd, hörd och får växa tillsammans med dina kollegor. Vi påverkar människors liv, ger så bra service som möjligt till våra invånare och ansvarar för att utveckla vår kommun varje dag. Tillsammans skapar vi möjligheterna.
Heby kommun värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenhet.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är trygg i din egen kompetens med en stark social förmåga som låter dig hålla en positiv och utåtriktad inställning till såväl elever som personal.
Du arbetar alltid proaktivt för att möjliggöra förbättringar och förändring i rätt riktning. Vi söker efter en person som med eget driv och vilja kan utveckla vårt tillagningskök på Heby skola. Du kommer att ha mycket kontakt med personal inom den egna enheten, pedagoger, rektor och elever samt ha en ledande ställning i köket vilket gör att du behöver vara en social person som är bra på att skapa relationer och kommunicera. Du är trygg i din arbetsroll och öppen för nya arbetssätt. Maten som serveras ska alltid vara, god, näringsriktig, hållbar samt serveras i en trivsam miljö.
På Heby centralkök arbetar idag sju personer och köket tillagar mat till ungefär 1000 elever. Merparten av maten serveras i Heby skola men mat skickas också till fyra mottagningskök.
Arbetsuppgifter:
- Arbetsleda, strukturera, fördela och genomföra arbetet i köket samt ansvara för kommunikationen med berörda mottagningskök.
- Beredning, tillagning och utveckling av måltider, inklusive specialkost.
- Planera matsedlar samt göra beställning av livsmedel från avtalade leverantörer.
- Bevaka att lagar, förordningar och riktlinjer inom verksamhetsområdet följs.
- Genomföra och ansvara för egenkontroll och HACCP.
- Skapa en positiv, utvecklande och hållbar arbetsmiljö i köket inom satta ramar.
- Ansvara för den ekonomiska uppföljningen i köket.
Kvalifikationer
Du ska ha gymnasieutbildning inom livsmedelsprogram, restaurangskola eller liknande. Minst 5 års erfarenhet som kock i storkök eller restaurang varav minst 2 år i arbetsledande position. Kunskap inom HACCP och specialkost är ett krav. Du pratar och skriver svenska flytande. Du är serviceinriktad, har ett professionellt bemötande och stort intresse av att arbeta med mat samt en vilja att utveckla dig. Du har god förmåga till planering och struktur. Du är stresstålig och har förmåga att se vad som behöver göras och att ta initiativ samt ser din roll som en del av helheten i skolans verksamhet. Du kan skapa en positiv stämning i gruppen och har lätt att samarbeta med andra.
Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.
Följ oss gärna på https://www.instagram.com/jobbaihebykommun/?hl=sv!
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.