OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet. Läs mer på www.se.issworld.com
Som en del i utvecklingen av vår måltidsverksamhet inom Restaurang etage söker vi en köksansvarig till vårt kök i Mölndal. Har du ett brinnande intresse och vilja inför att leda och skapa framtidens kök inom äldrevårdens värld kan detta vara en tjänst för dig. Du blir en av sju medarbetare i vår arbetsgrupp som dagligen producerar cirka 1300 portioner inom äldreomsorgen.
ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten består till största delen att leda, fördela och även delta i den dagliga produktionen, som innebär att producera goda och näringsriktiga måltider till Attendo och delar av SDF Göteborg. Du ska säkerställa att arbetet utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom budget.
Ekonomisk redovisning, portionsredovisning, beställningar samt kund och kvalitetsansvar för verksamheten är ytterligare ansvarsområden. Du ansvarar för att verksamheten leds och styrs i nära samarbete med kund och personal och i överensstämmelse med lagar, avtal och ISS policy, så att kundens förväntningar om kvalitet uppfylls. Du rapporterar till restaurangchefen.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och människor. Du är utbildad kock och har erfarenhet inom storkök och matlagning från äldremat och/eller skolmat med anpassad kost och dietkost. Du har även goda kunskaper i köksekonomi. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsledning. Dina IT-kunskaper är goda och din svenska är god i tal och skrift. Körkort är meriterande.
Som person är du handlingskraftig, flexibel, mål- och resultatinriktad. Du har lätt för att se helheten i verksamheten och att skapa engagemang och delaktighet bland dina medarbetare. Din sociala förmåga är stor där du är öppen, lyhörd, tydlig och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är drivande och kommunikativ och trivs med att jobba i ett högt tempo.
ÖVRIGT
Tjänsten är på heltid. 6 månaders provanställning tillämpas, schemalagd arbetstid vardagar samt helger. Tillträde snarast.
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2014-03-14. Vi arbetar med löpande urval, varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Du ansöker via vårt rekryteringssystem.
Har du frågor vänligen kontakta restaurangchef Maria Broberg på tel.nr. 0734-366777.