OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Restaurang Porten ligger i Gävle och tillagar cirka 450 portioner mat per dag.
Vi söker dig som har flerårig vana från storkök, är utbildad kock och har administrativa kunskaper. Du kommer att jobba tätt tillsammans med vår restaurangchef med det administrativa, men även medverka ute i produktionen.
Vi söker dig som har utbildning och vana från att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i ett storkök. Du är positiv och tycker om att arbeta med människor och att ge service. Du gillar att ha mycket på gång och har lätt för att lära och skratta.
Vi kommer att ställa höga krav på din servicekänsla, flexibilitet, medmänsklighet och förmåga att ta egna initiativ. Det är viktigt att du är delaktig och tar ditt ansvar för att avdelningen ska kunna uppnå uppsatta kvalitetsmål. Du är en person som gillar att arbeta i team och har rent och snyggt omkring dig. Vi ser gärna att du har restaurangutbildning och administrativ utbildning.
Det förkommer i bland även kvällsbeställning med festmiddagar där du är köksansvarig.
Vi ser gärna att du:
• har utbildning inom branschen
• har minst 5 års erfarenhet som kock
• har bra datakunskapar
• är serviceminded
• är genuint matintresserad
• har hög arbetsmoral och är flexibel
• är resultatinriktad och ekonomiskt lagd
• är villig att ta egna initiativ
• har flytande svenska i tal & skrift
• är ansvarig för vårt egenkontrollprogram som ska följas noggrant i verksamheten
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.
Månadslön enligt överenskommelse.
Arbetstid: 40 tim/vecka måndag-fredag dagtid.
Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Facklig förtroendeman är Margaretha Granda-Berg, HRF, 08-470 72 81, 070-329 81 12.
Vill du veta mer? Kontakta restaurangchef Peter Kreutzinger på telefon 026-19 61 43 eller 026-15 18 90.
Din ansökan vill vi ha senast 2013-12-04.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot