Köksansvarig kock till restaurang Rosenhill på MDH i Västerås

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i ett härligt team och bidra till vår fortsatta utveckling och glädje? Är du snabb och stresstålig? Glad, positiv och ser hellre lösningar än problem? Då är det dig vi letar efter! Oavsett din bakgrund betyder din personlighet mycket och vi tror att din inställning är avgörande för att du kommer att trivas hos oss.

Restaurang Rosenhill är beläget på Mälardalens Högskola i Västerås. Innan pandemin serverade vi dagligen över 300 luncher samt ytterligare 300 luncher till en närliggande gymnasieskola. Vi erbjöd förutom det även frukost, fika, mellanmål och catering till både små och stora event. Vårt café Prego Origo, beläget i huset bredvid, serverade mängder av kaffe, sallader och fika i en avslappnad och trevlig miljö. Nu siktar vi på att snart kunna göra det igen och vi behöver därför stärka upp vårt team.

Du kommer ansvara för planering och tillsammans med den andra kocken laga maten i varmköket. Utöver att arbeta i driften kommer du ansvara för andra till tjänsten tillhörande uppgifter såsom varubeställning, menyplanering, inventering, fakturahantering och arbetsledning.

Eftersom vi tycker att det är viktigt att alla våra medarbetare möter våra gäster kommer du även stötta personalen i kassan och serveringen när tiden finns.

Vårt mål är alltid att ge våra gäster dagens bästa stund, det gör vi genom att alltid hålla en hög kvalitet, ha gästen i fokus, jobba lösningsorienterat och ha kul på jobbet.

Din personlighet är viktig för oss men vi vill även att du har:

Gymnasieexamen från restaurangprogrammet eller motsvarande

Minst 5 års tidigare yrkeserfarenhet som kock, storkök är meriterande

Dokumenterad erfarenhet av diet- och allergikost.

Goda kunskaper i näringslära och livsmedelshygien.

Mycket goda kunskaper i köksekonomi.

Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

B-körkort

Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att miljö-och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Du kommer arbeta i huvudsak dagtid, måndag till fredag, vara ledig på röda dagar, med undantag för enstaka kvälls- och helgevenemang. Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med HRF. Tjänsten är heltid med start i mitten av september 2021.

Ansök senast den 30/6-2021. Vi avser att påbörja urvalet och boka intervjuer löpande, så vänta inte med att söka.

Kontaktpersoner på detta företaget

Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén

Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist

Kattis Arvidsson

Madelene Henriksson

Andreas Österlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Nordrest
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 7 juni 2021
  • Ansök senast: 30 juni 2021

Besöksadress

Evenemangsgatan 31 , Solna
None

Postadress

Evenemangsgatan 31
Solna, 16979

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024