OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Strömbäcks folkhögskola ligger två mil söder om Umeå i en historisk miljö och naturskön omgivning. Här driver vi en KRAV-certifierad restaurang som serverar vällagad husmanskost till skolans deltagare, konferensbesökare och övriga gäster. Nu söker vi en kock som tillsammans med restaurangchef och köksteam vill bjuda våra gäster på en minnesvärd och hållbar matupplevelse.
Dina arbetsuppgifter kommer att vara matlagning, specialkost, menyplanering, beställning av råvaror, viss arbetsledning och ett visst ekonomiskt ansvar. Vi tror att du har ett genuint intresse för matlagning och hållbarhet. Restaurangen är idag KRAV-certifierad på nivå 1 och på onsdagar serverar vi bara vegetarisk mat. Vi vill fortsätta restaurangens resa mot morgondagens mer hållbara sätt att äta. Du kommer ha stora möjligheter att utveckla verksamheten utifrån dina idéer och visioner, tillsammans med ditt arbetslag.
Som person tror vi att du är positiv och driven. Du gillar att samarbeta och vill att restaurangens gäster ska trivas. Du är kreativ, flexibel och bra på att laga mat.
Kvalifikationer
Kock, à la carte – erfarenhet efterfrågas
Kock, storhushåll – erfarenhet efterfrågas
Övrigt
B-körkort är önskvärt, då busstrafiken är begränsad.
Ansökan
I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. Vi vill att du beskriver dig själv som person och som kock, samt beskriver hur du tänker kring mat och hållbarhet.
Skicka din ansökan till: asa.granath@strombacksfolkhogskola.se