OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker till Dykeriet i Lomma en köksansvarig/ kökchef.
Om oss
Dykeriet med sin restaurang och kiosk ligger i gamla dykklubbens lokaler i Lommas småbåtshamn.
Dykeriet har en havsinspirerad meny av moderna rätter med en klassisk touch. Invändigt har vi ombonat och mysigt med marin inredning.
Vi ser fram emot att få välkomna dig och dina smaklökar på en fantastisk matresa!
Vem vi söker
Vi söker dig som har relevant utbildning inom yrket.
Minst 3 års erfarenhet av arbete i en a la carte servering och erfarenhet av att driva ett kök.
Arbetsuppgifterna innefattar förberedelse och tillagning av mat.
Meny planering, personal procent, kostnadskalkyler, inköp, leverantörs förhandlingar, skapa möjligheter och nyheter för krogen är något som du besitter och behärskar fullt ut.
Du kommer skapa rutiner kring hantering och drift av vårt kök. Viktiga egenskaper är att du är driven och engagerad, brinner för mat har en hög serviceanda, har en bra struktur och ordning och reda och ha ett genuint intresse för matlagning, vara stresstålig, noggrann och älska service.
Samt en god kommunikationsförmåga och du tycker om att inspirera och entusiasmera kollegor och gäster
Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en fantastiskt spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten.
Tjänsten är tillsvidare anställning där vi tillämpar provanställning.
Arbetstiden under lågsäsong Dagtid Mån-Fre.
Sedan kan där tillkommer kvällar när gäster önskar att abonnerar krogen på kvällstid samt event/fester som kan planeras med ledningen.
Högsäsong - 7 dagar i veckan morgon till kväll. Juni-Aug.
Lön och tillträde efter överenskommelse
Märk eran ansökan med "Dykeriet Kök" och skicka till tamas@pieplowsrestauranger.se
Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista rekryteringsdag.