Köksansvarig rekryteras till Bake My Day/Oh My good!

Köksansvarig rekryteras till Bake My Day/Oh My good!

Arbetsbeskrivning

OM BAKE MY DAY:
Bake My Day är Sveriges snabbast växande bageriföretag! Vi tillverkar allt från bröd, surdegsbröd, kaffebröd, tårtor, bakelser, konditoribitar, kallskänk samt maträtter. Då vi nu har vuxit ur våra nuvarande lokaler och fortsätter att växa så bygger Bake My Day en ny produktionslokal på 10 000 m2 i Arlandastad. Bake My Day kommer hösten 2024 att flytta till Arlandastad men fram tills dess är arbetsplatsen belagd i Huddinge.
Vi har under det senaste åren jobbat med vårt färdigmatkoncept som har en public premium position, dvs. väldigt hög kvalitet till ett bra pris. Våra maträtter går under varumärket ”Oh My Good”. Maträtterna säljs idag i Mälardalen både inom dagligvaruhandeln och hotell -& restaurangsegmentet. Genom vår säljkår och existerande distribution så täcker vi redan idag allt mellan Uppsala, Norrköping och Västerås med över 800 dagliga leveranspunkter.
Mer om Oh My Good!går att läsa här:https://ohmygood.se/och mer om Bake My Day finns här:https://www.bakemyday.se/


OM TJÄNSTEN:
Nu söker vi en ansvarig person som vill driva utvecklingen i köket framåt. Du är delaktig i den dagliga verksamheten i driften men är idérik och vill vara med och utveckla sortimentet. I dagsläget satsar man mycket på ett växtbaserat sortiment av varmrätter men även kyckling och fisk i det kalla sortimentet men för den kreativa går detta att utveckla med flera rätter. Du tillsammans med dina kollegor planerar ochsäkerställer att den höga kvalitén av maten efterhålls, bevaras och utvecklas. Du är ansvarig både för varmköket och för kallköket.

Kollektivavtal med Livs finns och arbetstiderna kan variera men är förlagda främstsöndag till torsdag dagtid. Vi hoppas på att tillsätta tjänsten fortast möjligt.
Du blir anställd direkt av Bake My Day efter att Majola har genomfört rekryteringen.

OM DIG SOM SÖKER:
Du är en utbildad kock med restaurangutbildning (3-årig) eller motsvarande och har goda matlagningskunskaper i både varm- ochkallkök samt har jobbat i en arbetsledande position tidigare. Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet på minst 3 år. Du har goda kunskaper kring hygien och är organiserad, pålitlig, har god teamkänsla och passion för ditt yrke.Självklart så är du självgående och har en vilja att utvecklas tillsammans med företaget.
Vi tror att:
Du har goda ledaregenskaper och vet hur man bygger starka team.
Du har goda kunskaper om allergener och specialkost.
Du kan hantera stora produktionsvolymer.
Du har erfarenhet av att jobba efter recept.
Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.


VEM ÄR DU?
Du har ett glatt humör och en positiv inställningDu är en engagerad medarbetare och ledareDu gillar att ta initiativ och ansvarDu vill lära dig mer för att kunna utvecklasDu är en stolt representant för varumärket

Låter detta som tjänsten för dig? Ansök då direkt via vår annons!

Kontaktpersoner på detta företaget

Therese Hedenström

Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin

Catherine Larsson

Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz

Johanna Lagerström

Sandra Fagerlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Majola RestaurangKonsult
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 12 november 2024
  • Ansök senast: 9 april 2025

Besöksadress

Hesselmans Torg 5, Nacka
None

Postadress

Hesselmans Torg 5
Nacka, 13154

Liknande jobb


Köksmästare

Köksmästare

21 december 2024

Experienced Chef for Indian and French Cuisine

20 december 2024

Köksföreståndare

Köksföreståndare

18 december 2024

Kock/ kök personal

17 december 2024