OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
High Chaparral är en temapark olik alla andra. Ett besök här är en upplevelse för alla sinnen, som du sent kommer att glömma. När du stiger in genom portarna till vår värld, lämnar du verkligheten (som du känner till den) för en stund. Vi profilerar oss som en teatertemapark med vilda västerntema för barnfamiljer vilket också speglar hur vi presenterar shower och karaktärer.
Äventyr, Tillsammans och Omtanke - detta är High Chaparrals tre värdeord som ska genomsyra allt som görs på företaget och i parken.
Efter två somrar märkta av pandemins olika restriktioner satsar vi nu helhjärtat på en fartfull sommar med shower och fullskalig underhållning.
Världens roligaste, fartfyllda och äventyrliga sommarjobb du kan tänka dig. Du har chans att infria löftet till våra besökare att ”Bli en del av äventyret”.
I parken har vi ett antal olika restauranger med olika inriktning. I restaurang Diligensen har vi vårt centralkök där stora delar av parkens mat lagas. Restaurang Diligensen har förmodligen en av Sveriges mest Västern-autentiska och unika inredning med sina grova timmerbjälkar, pälsar, klenoder och stämningsfull musik. På à la carte-menyn kan du verkligen uppleva Vilda Västens olika smaker i äkta atmosfär under säsong när parken är öppen.
Under pandemin har vi ställts inför stora utmaningar på matupplevelsen och vi satsar mycket inför sommaren 2022 på våra matställen genom både diverse ombyggnationer samt ökad medvetenhet i vad vi säljer och hur vi säljer det. Yrkesstolthet och att ha roligt på jobbet är viktigt för oss som sedan resulterar i fantastisk matupplevelse både vad gäller kvalité och tid innan de får maten.
Som köksansvarig på Diligensen har du ansvaret över den dagliga driftens alla delar fungerar operativt, ansvaret över att följa myndighetens krav kring HACCP samt uppsatta målen av leverans och rutinlistor.
Förutom att Diligensen är parkens största restaurang som serverar frukost, lunch och middag så fungerar även den som ett centralkök till övriga parkens enheter.
Kvalitetskontroll, inköp, rutiner, scheman för köket samt att vara en lagspelare är några av dom viktiga ingredienserna i denna tjänst. Du har mångårig erfarenhet som kock, bakgrund som ledare samt liknande arbetsuppgifter. Att älska mat och människor ser vi som en självklarhet. Tillsammans med souschef, restaurangansvarig och kallköksansvarig blir ni ett team där lagspelet är viktigt och att ha roligt på jobbet. Till din hjälp har du Köksmästare Park, Restaurangchef Park och F&B manager till att skapa minnesvärda upplevelse för både gäster och medarbetare.
Tjänsten är från 1/4 och sträcker sig september ut
Tveka inte att söka!
Sista ansökningsdag är den 28 februari 2022.