OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!
Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.
Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta
Vi finns för närvarande i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Sandviken, Örebro, Västerås, Sundsvall och Östersund.
Om tjänsten: Som köksansvarig arbetar du i den dagliga driften och ansvarar för matkvalitet, råvaruinköp, lagerhållning, egenkontroll och inventering. Du arbetar dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma vid enstaka tillfällen. Heat Örebro är en av våra mindre restauranger med ca 150 gäster/dag.
Om dig: Vi tror att du är kock eller sous chef i nuläget, du har relevant erfarenhet och kunskap för denna roll och du vill utvecklas vidare och letar efter en lagom stor ny utmaning och utveckling. Du är positiv, lösningsfokuserad och strukturerad. God planering är ett ledord på Heat och det är du bekväm med. Vår matkvalitet är vår grund, tillsammans med vårt personliga bemötande, och du är bekväm med att ansvara för matkvaliteten och för att följa Heats riktlinjer och recept för tillagning och inköp.
För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter då Heat avser att fortsätta sin expansion.