OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.
Om oss
Moderna Helsingborg Arena sjuder av liv och rörelse från morgon till kväll. Med runt 300 000 besök varje år till cirka 120 idrotts- och nöjesevenemang, möten och kongresser är den en av regionens främsta spelplatser. Den flexibla arenan kan anpassas efter önskemål och byta skepnad från sober bankettsal för över 1 000 sittande gäster till fartfylld scen för melodifestivalen.
Maten under våra evenemang en central del och något våra besökare ställer minst lika höga krav på som evenemanget i övrigt. Vi vill att servicen skall vara minnesvärt och att maten är något man pratar om med nära och kära en lång tid efter evenemanget. Förutom vår restaurang har vi även ett café och kiosker samt våra terrasser vid läkarsektionerna där våra besökare kan njuta av en förställning med full service under hela evenemanget.
Arbetsuppgifter
Som köksansvarig har du ett nära samarbete med vår restaurangchef och matsalsansvarig. Din huvuduppgift är att säkerställa kvalitet på vår mat och kökets prestation. Du kommer vara den som tar fram kökets rutiner och att de är uppdaterade, ansvara för att hygienrutiner och egenkontroll genomförs och ansvarig för varuflöde, kontroll och uppföljning av leveranser och följesedlar. Du kommer att krav på att leda, utbilda och organisera personal inom köket, både fast anställda och visstidsanställda inför ett evenemang. Du ansvarar dessutom för månatlig inventering.
Kvalifikationer
För att trivas i rollen som köksansvarig behöver du vara drivande och kommunikativ och trivas med ett arbete med högt tempo. Du kan skapa engagemang hos dina kollegor och är öppen för idéer och förslag på bättre arbetsmetoder. Du har förmågan att leda andra genom förändringar. är flexibel och har lätt att se lösningar istället för problem.
Du har tidigare erfarenhet av arbete som kökschef, köksmästare eller köksansvarig ifrån verksamhet med flera hundra gäster om dagen. Du har i tidigare roller tagit fram menyer för varierande tillfällen. Du har också en god administrativ förmåga och arbetar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Du har lång erfarenhet av att planera inköp och har bra kunskap om den övergripande köksekonomin. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Övrig information
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 40 h i veckan
Tillträde: Snarast
Sista ansökningsdatum: 25 februari, urval och intervjuer sker löpande.
Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se