OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi över 57 000 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 300 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas.
Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun.
Beskrivning
Centrala skolområdet är en stolt och innovativ del av Trollhättans Stad, en plats för framtiden! Vi möter utmaningar genom konstruktivt samarbete och fokus på utveckling.
Tillsammans skapar vi framtidens förskola och skola.
Hörngatans förskola är en nyupprättad förskola i centrala Trollhättan, med fyra avdelningar för barn i åldrarna 1-5 år. Som ett första steg startar vi två avdelningar och slår upp portarna i augusti/september 2016.
Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att vara med och starta upp och driva vår nya förskola, vad gäller verksamheten i kök och lokalvård. Du har ett samordningsuppdrag, vilket bland annat innebär en arbetsledande funktion, viss administration, budgetansvar samt beställningar till verksamheten. Du kommer att lägga grunden för rutiner och arbetssätt som stämmer överrens med förskolans filosofi och anda.
Hörngatans förskola har ett mottagningskök, där maten levereras från vårt Centralkök. Huvudkomponenten kommer färdig och på förskolan kokas potatis, ris och pasta. Frukost, sallad och mellanmål tillreds på förskolan.
Måltiderna kommer att serveras på förskolans avdelningar.
Kvalifikationer
Vi söker dig som vill vara med och bidra till barnens goda måluppfyllelse, genom att servera god och näringsriktigt kost samt att påverka till en trivsam måltidsupplevelse på förskolan. Du är flexibel och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Du har en god förmåga att skapa kontakt med barn, kollegor och vårdnadshavare. Du vågar anta nya utmaningar och är inte rädd för förändring, utifrån verksamhetens bästa. Kommunikation och samverkan är viktig byggklossar på förskolan.
Du är utbildad på storhushåll-, hotell- och restaurangprogrammet på gymnasienivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har goda kunskaper i livsmedelshygien, egenkontroll och HACCP. Du är väl förtrogen med livsmedelslagstiftningen och kan hantera olika typer av specialkoster.
Goda datakunskaper är av stor vikt, då kommunikation, ekonomi, beställningar samt viss dokumentation sker digitalt. Du är förändringsbenägen samt har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete tillsammans med dina kollegor.
Du har en dokumenterad arbetslivserfarenhet, en god organisationsförmåga samt är initiativrik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Anställningsinformation
Intervju och rekrytering kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!
Kontaktpersoner på detta företaget
Eva Dahl
+46 070-5597289
Martin Engman
0520-49 60 56, 070-202 54 49
Inger Thonander
0520-496510, 0703598447
Kerstin Olofsson
Djeno Mahic
Tina Tenggren
+46 0701642460
Thomas Johansson
Henrik Stålheim
0520-497491, 0706-888191
Bernt Ljungquist
0520-49 79 30, 070-205 15 27
Johansson Britt-Inger