OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med från början och påverka när vi återigen slår upp portarna till vår verksamhet höstterminen 2021? Är du snabb, stresstålig och ser hellre lösningar än problem? Då är det dig vi letar efter! Oavsett din bakgrund betyder din personlighet mycket och vi tror att din inställning är avgörande för att du kommer att trivas hos oss.
Restaurang Kristina ligger på Linnéuniversitet i Växjö. Restaurangen är en del av Högskolerestauranger som även driver Restaurang Rasken, Prego Astrakan, Café Karl-Oskar, M-Hus caféet och en omfattande fest- och cateringverksamhet på området. Innan pandemin bredde ut sig serverade vi på Restaurang Kristina ca 500 lunch dagligen och det ser vi snart fram emot att göra igen.
Vi lagar all mat med stort engagemang och från grunden. I vårt kallkök producerar vi smörgåsar, sallader och bakverk till vår café- och cateringverksamhet. Därutöver arbetar vi med konferenser, bufféer och middagsbeställningar. Här finns stora utvecklingsmöjligheter!
Som köksansvarig hos oss ansvarar du för produktionen i varm- och kallkök och deltar aktivt i driften under stor del av dagen. Det är viktigt att du gillar service då du möter våra gäster varje dag. Vi vill att du har en naturlig ledarroll och talang att personalplanera i köket. Du har hand om inköp av råvaror, egenkontroll och attesterar leverantörsfakturor samt är delaktig i menyplanering.
Vårt mål är alltid att ge våra gäster dagens bästa stund, det gör vi genom att alltid hålla en hög kvalitet, ha gästen i fokus, jobba lösningsorienterat och ha kul på jobbet.
Vi ser gärna att du har:
- minst 3 års erfarenhet av kockyrket, meriterande är om du har erfarenhet av storköksproduktion sedan tidigare
- slutförd gymnasieexamen från restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning
- kunskap om egenkontroll
- erfarenhet av ledarskap är meriterande
- B Körkort är ett krav
Vi vill gärna att du förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter på enheten. Du som söker ska ha ett gediget intresse av matlagning och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001.
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid på vardagar med undantag för enstaka kvälls -och helgevenemang. Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med HRF.
Ansök senast den 30 augusti 2021. Vi avser att påbörja urvalet och boka intervjuer löpande, så vänta inte med att söka.
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén
Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist
Kattis Arvidsson
Madelene Henriksson
Andreas Österlund