OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Funderar du på om du ska avveckla din verksamhet och ta anställning? Eller är du en driven kock som längtar efter att få ta steget uppåt? Drivs du av att utveckla såväl verksamhet som kollegor? Då kan vi vara rätt för varandra! Nu utökar vi vår verksamhet och söker en kökschef med ansvar för Stora Djulö Herrgård.
Vi erbjuder dig en stimulerande och varierande arbetsplats - plus en väldigt vacker sådan. Stora Djulö Herrgård ligger beläget intill Djulösjön och är öppet hela sommaren, kring jul samt vid beställningar. Mest tryck är det på sommarsäsong när vi har flera hundratals lunchgäster, after beach med grillteman, bröllop och fester och en strid ström av beställningar av olika slag. Ingen dag är den andra lik!
Här lagar du mat till lunchgäster och konferensmiddagar men även till bröllopsmiddagar, fester och event. I företaget har du dina kollegor på konferenscenter, Safiren, och Hotel Statt med tillhörande restaurang och en konceptrestaurang (O’Learys).
Att arbeta som kökschef
Som kökschef på Stora Djulö Herrgård leder, utvecklar och följer du upp arbetet inom dessa enheten. Du arbetar i driften i köket och sköter menyplanering och inköp. Du jobbar nära de två kökscheferna på de övriga enheterna med att koordinera våra varulager så de används optimalt. Som kökschef har du även ett personalansvar som förutom ledning innefattar ett ansvar för den fysiska och psykosociala arbetsmiljön. Under lågsäsong varierar du dina arbetsuppgifter med att stötta dina kollegor på våra andra enheter.
Som kökschef ansvarar du för:
· Tillagning och säkerställande av kvalitet på mat
· Inköp av varor till enheterna
· Utbildning och utveckling av personal
· Ordning och reda i kök och lager
· Schemaläggning
· Nyckeltal gällande råvara och personal
Vem söker vi?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kockyrket, minst 3 år. Du behöver inte ha varit kökschef - men du har ett driv att vilja utveckla både verksamheten, produkterna, dig själv och de runt dig.
Du har gärna arbetat med ledarskap i någon form, och har god insyn i köksekonomi. Du är självklart insatt i HACCP hygien- och säkerhetsföreskrifter och allergener/specialkost
. Du arbetar strukturerat och har lätt för att kommunicera och samarbeta med kollegor. För att nå de uppsatta målen för enheten behöver du gilla att motivera och utveckla ditt team. För att trivas i rollen behöver du gilla ett högt tempo och att arbeta när det är som mest att göra – under sommarsäsongen och november/december.
Övrigt
· B-körkort är ett krav.
· Du behöver tala & skriva svenska obehindrat för att kunna kommunicera med såväl gäster som kollegor.
· Du behöver ha grundläggande, tekniska kunskaper för att lägga beställningar, scheman, skriva menyförslag och kommunicera digitalt.
Vi lägger för denna tjänst stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi har kollektivavtal och är en rökfri arbetsplats
Om tjänsten
· Tjänsten är på heltid med fast månadslön (med inledande provanställning)
· Start enligt överenskommelse.
Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV till jobba@hotelstatt.se. Märk mejlet ”Kökschef”. Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Vi förstår att du som är intresserad har många frågor gällande tjänsten.
För mer information och övriga frågor, kontakta verksamhetschef Mariah Lindborg, tel: 0706-331292.